Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

                                                          ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;
  Τι όμορφη μέρα η σημερινή, αφήσαμε πίσω, όλα αυτά τα δυσάρεστα που βλέπουμε και ακούμε και πήγαμε να ζεστάνουμε καρδιές στη χειμωνιά και να φωτίσουμε τα σκοτάδια με χαμόγελα και παιδικές φωνούλες των παιδιών της Τρίτης τάξης. Συνοδοί τους, οι εκπαιδευτικοί τους, Αθανασίου Βασίλης, Τζαβέλλα Κωνσταντίνα, Στεργίου Ιωάννα, η Διευθύντρια Παρασκευή Διαμαντίδου και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πολίτης Παναγιώτης.
   Στάση πρώτη, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κρωπίας, όπου παραδώσαμε τμήμα των αγαθών που συγκεντρώσαμε. Βλέπετε, είχε προηγηθεί η Έκτη Τάξη και ακολούθησε φορτηγάκι του Δήμου, το οποίο φόρτωσε από το σχολείο περίσσευμα αγάπης. Και η αγάπη ξεχείλισε και θα γεμίσει τα τραπέζια κάποιων συνανθρώπων μας, έστω αυτές τις άγιες μέρες. Οι άνθρωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, χαμογελαστοί και ακούραστοι,αφού άκουσαν τα κάλαντα, μας φίλεψαν κουλουράκια. Τους ευχαριστούμε.
   Στάση δεύτερη. Όλη η  παρέα επισκέφτηκε το ΚΗΦΗ (Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων), όπου τα παιδιά με τα τριγωνάκια τους , αλλά και με συνοδεία βιολιού, από έναν οχτάχρονο μαθητή, είπαν τα κάλαντα, στους παππούδες και τις γιαγιάδες. Μας έδωσαν χίλιες ευχές, μας φίλεψαν, και μας έδωσαν δώρο για το σχολείο, ημερολόγιο και στολίδια δέντρου. Τους ευχαριστούμε.
   Στάση τρίτη, το γειτονικό, δικό μας 3ο νηπιαγωγείο. Τους κάναμε έκπληξη, λέγοντας τα κάλαντα σε νηπιαγωγούς και νηπιαγωγάκια. Μας έδωσαν μπαλόνια. Τους ευχαριστούμε.
 







Πόση αγάπη δώσαμε και πήραμε σήμερα. Και του χρόνου, με υγεία και ευλογία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου