Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

"Σέρλοκ Χολμς"¨Ένα μυστήριο με νόημα

Την Παρασκεύη 2/12  όλες οι τάξεις του σχολείου μας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, για την παρακολούθηση της παράστασης "Σερλοκ Χόλμς, ένα μυστήριο με νόημα"






Βασισμένο στην κλασική δομή του αστυνομικού μυστηρίου, το νέο έργο της Ντίνας Σταματοπούλου σε μουσική του Κωστή Μαραβέγια, πλέκει στοιχεία της βικτωριανής εποχής με σύγχρονα στοιχεία, σ’ ένα μυστήριο με Νόημα! Επάνω στη σκηνή και δίπλα στα παιδιά, εκτυλίσσεται η πιο ανατρεπτική υπόθεση που είχε ποτέ να αντιμετωπίσει ο διάσημος ντετέκτιβ!




Η εν λόγω παράσταση διαδραστική,με ποιητικό λόγο και ζωντανή μουσική, όπως και κάθε άλλη θεατρική παιδική παράσταση βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τη συναισθηματική νοημοσύνη τους,να χτίσουν γέφυρες μεταξύ του φανταστικού και του πραγματικού και να διαμορφώσουν μια ηθική αντίληψη για τον κόσμο που τους περιβάλλει.






Κυρίως και πάνω από όλα τα θέατρο κάνει τα παιδιά μας ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ. Γι'αυτό κι εμείς θα επισκεφθούμε αρκετές παραστάσεις και τη φετινή χρονιά...


Φυσικά θα ανεβάσουμε και τις δικές μας παραστάσεις στις σχολικές μας γιορτές!Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται ωραίες ειδήσεις!! :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου